LEJLIGHED OG FACILITETER

Hvis du er på udkik efter en ferie i hjemlige hyggelige omgivelser, så se med her. Vi tilbyder dig en ferie i hjemlig afslappende atmosfære mens du nyder ferielandets glæder. Tag et nærmere kik på vores hyggelige lejllighed.

Kom og bo hos os

Vores lejlighed er udstyret med 2 soveværelser med henholdsvis en queensize og en kingsize seng med gode madresser. Der et et tilhørende separat badeværelse til hvert værelse. Det ene badeværelse er udstyret med et badekar, og det andet med en brusekabine

Det afrikanske værelse

Dobbeltværelse med egen udgang til terrassen, og myggenet, som rullegardin foran terrassedøren, så i kan få frisk luft om natten uden at tænke på insekter

Det græske værelse

Dobbeltværelse med egen udgang til terrassen, og myggenet, som rullegardin foran terrassedøren, så i kan få frisk luft om natten, uden at tænke på insekter.

Badeværelse med karbad

Dette badeværelse er udstyret med karbad og bidet (bag døren)

Badeværelse med brusekabine

Spisestue og opholdsstue i et stort hyggeligt rum

Fra opholdsstuen er der direkte udgang til vores terrasse. Stuen er udstyret med fjernsyn med hdmi indgang, så du kan koble dine enheder til, deruden chromebook og dvd afspiller og skabet fyldt op med dvd film i alle genrer. Lejligheden er udstyret med wifi med 600x600 Mb forbindelse.

Køkkenet

Køkkenet er vel udstyret med alle tænkelige former for tallerkner, skåle, gryder, pander, glas, diverse arbejdsredskaber, kaffemaskine, elkedel, håndpisker, digitalvægt, microovn,ovn, komfur. I forlængelse af køkkenet er et ekstra rum med vaskemaskinen, som også er tørretumbler. glas, tallerkner, bestik er velassorteret i rigeligt antal skår frit ens porcelæn.

Plan an Unforgettable Experience in Benalmadena Today!

We can help you arrange your vacation in spain

Book Your Stay Now